Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    2001 1200ficht no start

    2001 1200 genesis no start,
    turns over, bilge pump works, no spark, no inj pulse, 25v at inj wiring when cranking,ohmed out stator ok, power at fuelpump but no ground, switched eem same result,
    Help


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,584
    +1
    1,272
    Bypass the Start/Stop module as a test.

    Sounds like the EMM does not realize the engine is cranking.

    Check CPS sensor ohms. Remove and look for signs of metal debris or CPS sensor damage.

  3. #3
    Crank sensor resistance was 900ohms switched it with used one that has 175ohms resistance, no difference.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 Genesis Ficht DI, had poor throttle response, now no start
    By jetski4ever in forum Polaris Projects
    Replies: 33
    Last Post: 05-12-2013, 04:49 PM
  2. 2001 gtx no start
    By jetski4ever in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2013, 08:17 AM
  3. 2001 XPL No Start
    By mikemcC in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 6
    Last Post: 08-19-2012, 11:46 PM
  4. 2001 Virage tx no start new stator.
    By res0cebn in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-07-2011, 11:01 AM
  5. 2001 Virage 700cc (carburetor) - no start & LR-505 issue
    By Lamoz in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 24
    Last Post: 07-02-2011, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •