Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Weirton Wv
    Posts
    7

    hello!95 polaris 750slt,need a good cdi box

    Looking for a good cdi box with no corrsion inside.my junction board in mine is all ate up,broken terminals.it was running fine,now won't start and lost all my digital displays as well.if u got one hit me up plz thx


  2. #2

  3. #3

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    New York
    Posts
    93
    http://www.ebay.com/itm/Polaris-Elec...fa0c44&vxp=mtr

    Here's just the terminal board.

    http://www.ebay.com/itm/Polaris-SL-6...29a67f&vxp=mtr

    There's the box. Both for $75 brand new terminal board seems like a pretty good deal to me. Free shipping too!

  4. #4
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    stutman - I have a good box shell and board for you here.... Don't have a CDI, but if you need a box and a board, PM me. I can get you set up for a very reasonable price....

  5. #5
    beans76's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    united kingdom
    Posts
    24
    hi guys new to this forum but hope you can help i have a 1993 polaris sl750 and the electric box is loaded with salt unknown to me and when we fired her up today a couple of cables have got hot and cooked a length of the loom (appears to run down to the oil pump) when we opened electric box its was loaded with salt cdi unit is workin as engine fires and runs but must have knocked a few things out as melted cables!!! is there any way around this or does it meen a whole new unit (these seem pritty hard to find) if any one has a link or knows more about were to find one or help repairing would be awesome

  6. #6
    Superd2K's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Boise, ID
    Posts
    133
    +1
    3
    Quote Originally Posted by beans76 View Post
    hi guys new to this forum but hope you can help i have a 1993 polaris sl750 and the electric box is loaded with salt unknown to me and when we fired her up today a couple of cables have got hot and cooked a length of the loom (appears to run down to the oil pump) when we opened electric box its was loaded with salt cdi unit is workin as engine fires and runs but must have knocked a few things out as melted cables!!! is there any way around this or does it meen a whole new unit (these seem pritty hard to find) if any one has a link or knows more about were to find one or help repairing would be awesome
    Keep it in one thread; we'll take care of you.

    http://www.greenhulk.net/forums/showthread.php?t=182577

  7. #7
    beans76's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    united kingdom
    Posts
    24
    hi guys sorry to be a pain! im lookin at getting a new/second hand electric box but want to find the problem first! as i said in me first post we had a lenght of cable melted while the engine was switched off after a flush but it must of been 20 mins after it was all shut down before before the cables melted what could have caused this?? could it be damp in the electric box? or a fault at the engine side? think the cable runs from the cdi unit down near the oil pump so i would guess the magnetto area? if i can replace the cables and clean up electric box and it works i will save some notes!! what thoughts have you guys got on this please share them as ski is getting on me nerves now lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need gen 3 cdi box 4010448
    By snake91876 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2016, 07:56 AM
  2. polaris sl650 s-9 digital cdi box
    By allyfonzo in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2010, 04:45 PM
  3. Buying 95 Polaris 750slt help please!!!
    By mboley in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 01-27-2010, 09:21 PM
  4. need a good cdi
    By keith neff in forum Polaris Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 06-24-2008, 09:27 PM
  5. Need a good parts shop - 1999 Polaris SLTX
    By andytlewis in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-12-2007, 06:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •