Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    kemper1976's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Topeka, KS
    Posts
    18

    Possibility - 2009 RXTis ECU Remapped to work in 2010 RXT-X?

    Does anyone know if it's possible to have a Bosch 2009 GTX ltd/ RXTis ECU (P/N 420666073) Remapped to work in my 2010 RXT-X? My plan is to have one bone stock ECU and a remapped ECU with the boost and speed limiter removed. I bought the 2009 ecu with 6 min of run time out of a damaged RXTis very cheap so I'm not really out much $ if it just won't work. The 2009 ecu functions and gauges work properly in my 2010 RXTX but the p0300 (incorrect ecu) code appears when I hook up my Candoo Pro. It of course won't start this way. Thanks in advance for any input.


  2. #2
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,990
    +1
    455
    Quote Originally Posted by kemper1976 View Post
    Does anyone know if it's possible to have a Bosch 2009 GTX ltd/ RXTis ECU (P/N 420666073) Remapped to work in my 2010 RXT-X? My plan is to have one bone stock ECU and a remapped ECU with the boost and speed limiter removed. I bought the 2009 ecu with 6 min of run time out of a damaged RXTis very cheap so I'm not really out much $ if it just won't work. The 2009 ecu functions and gauges work properly in my 2010 RXTX but the p0300 (incorrect ecu) code appears when I hook up my Candoo Pro. It of course won't start this way. Thanks in advance for any input.
    Marry the cluster with the candoo and the ski should start

  3. +1 by:


  4. #3
    We can actually clone your 2010 ecu .
    then you can do whatever mods you like to it.

    But with the maptuner you can switch between stock and tuned fast.. maybe even faster then changing the ecus.

  5. +1 by:


  6. #4
    kemper1976's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Topeka, KS
    Posts
    18
    What does it take to clone my 2010 ECU?

  7. #5
    Quote Originally Posted by kemper1976 View Post
    What does it take to clone my 2010 ECU?
    Just send both to jerry

  8. #6
    kemper1976's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Topeka, KS
    Posts
    18
    Marrying the cluster did the trick. I didn't see the "Marry ECU" tab while in the "Cluster" window. Thank you very much!!!

  9. #7
    Quote Originally Posted by kemper1976 View Post
    Marrying the cluster did the trick. I didn't see the "Marry ECU" tab while in the "Cluster" window. Thank you very much!!!
    The button only shows when it's not married. If it's married the button no longer shows.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-08-2015, 01:33 PM
  2. SOLD Sold Honda prop converted to work in GP1300r HO pump for 100+mph setups
    By Avi8tor in forum Conversion Skis Classifieds
    Replies: 14
    Last Post: 11-22-2012, 07:50 AM
  3. FS - Parts Honda prop converted to work in GP1300r HO pump for 100+mph setups
    By Avi8tor in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2012, 10:11 AM
  4. 06 RR ECU would it work in 07 rxt
    By Rt-HemiBoY in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2011, 05:53 PM
  5. Any One Want To Work In Australia?
    By 0ne8one in forum Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2008, 06:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •