Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    usamps's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    fayetteville, nc
    Posts
    84
    +1
    1

    05 rxp temp issue

    i was riding yesterday and the temp gauge started beeping an dengine died down. i was out in the middle of the lake..i kinda limped for a short while. I found another skier to tow me back , anyways the main pipe off the pump blew off. i put new clamps on the hose and refilled the coolant. i am curious to see what shoulb be the normal temp of the engine. i watched the gauge today the water was 87 and the engine temp went from 91 to 95...is that normal. i bought the manual also, i know the beeper come on a 212 f.


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    welcome to the hulk
    stock t-stat is set about 190f
    I run a 160f t-stat

  3. #3
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,561
    +1
    578
    Where did you get the 160 from??? I know the old Rotax Racing ones were 130 and they arent even available any more

  4. #4
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    jerry, its a riva

  5. #5
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    The e temp is not engine temp its environment temp. Meaning the air temp.
    Your ski shows the water temp and environment temp.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 RXP starter issue
    By CGH in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2014, 02:23 PM
  2. 05 rxp starting issue
    By turbojamie in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-23-2013, 10:30 PM
  3. 05 rxp starting issue
    By usamps in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2013, 10:49 PM
  4. Seadoo 05 rxp overheating issues
    By micka in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-24-2010, 09:19 PM
  5. 05 rxp starting issue
    By allairch in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2009, 08:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •