Results 1 to 8 of 8

Thread: slx1200 problem

  1. #1

    slx1200 problem

    quick overview bought a 2000 slx1200 80 hours...ran great was on the lake one day wrecked into a wave dead stopped the ski(im thinking there was a hidden log) hood fell off battery bounced everywhere as well as the cdi box( nothing disconnected)... jumped back on it started fine and ran fine. its been parked for about 2 weeks went to fix it/start it wouldnt start it would turn over but not fire... didnt get spark couldnt figure it out finally after just messing around unplugging replugging everything and really just having no idea what i was looking for it started... turned off...started again...turned off started again.. let sit for about 15 minutes it started again....loaded it up to go home got home wouldnt start?!?! I figured it was a bad ground so i put a 4 guage ground from battery to the engine block...seemed to speed up the turn over process but still no start? ANY HELP?


  2. #2

  3. #3
    I transcend race Hombre! TBone14's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    St. Louis, MO
    Posts
    944
    +1
    7
    There is a procedure on here for testing electrical components - search and you'll find it.

    Make sure your battery output is above 10.6V while cranking.

  4. #4
    Rasta Mon Condoms We Be Jammin!!!!! TxVirageTx's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5,775
    +1
    400
    my pro did something like this,turned out to be a bad wire for the stator,the purple one i believe was factured close to the stator housing

  5. #5
    i dont see a purple wire im confused...just replaced battery still wont crank

  6. #6
    bowsniper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    macomb,michigan
    Posts
    5,896
    +1
    6
    That hood could of killed you. Buy the hood tether kit. Its a polaris update for that ski. I have the same ski. I have it on mine already. About 15.00. Found it on ebay. Well worth the money.

  7. #7
    Im a pretty good fabricator made 2 1/8" think metal plates and drilled new holes if it comes off its not the hood thats gonna kill me

  8. #8
    its literally held on by 8 3/8" bolts

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 05-10-2015, 02:13 PM
  2. Troubleshooting the Rotax Racing Stage I kit (was problems)
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 104
    Last Post: 10-22-2005, 08:12 PM
  3. Found my Problem with My RXP after Service.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-20-2005, 03:12 PM
  4. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •