Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Where is this supposed to go?

    What is this seal and where does it go?

    Thanks


    Click image for larger version. 

Name:	P7280001.jpg 
Views:	31 
Size:	54.2 KB 
ID:	278793Click image for larger version. 

Name:	P7280002.jpg 
Views:	31 
Size:	30.7 KB 
ID:	278794


  2. #2
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    200
    What type of ski do u have?

  3. #3
    2002 fx140

  4. #4
    1200 stx-r's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NWCT
    Posts
    2,517
    +1
    200
    Did u have any hoses of recently?

  5. #5
    Nope got the ski and found this at the bottom.

  6. #6
    abracadabra's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wellington, FL United States of America
    Posts
    2,046
    +1
    180
    I'm pretty sure that goes on top of the valve cover around the thermostat tube, Julio...

  7. #7
    Kelly_A's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    660
    +1
    17
    Could it be the grommet that secures the wire bundle where it enters the generator?

  8. #8
    Kelly_A's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    660
    +1
    17
    The part I was referring to is shown in the linked diagram below, but no part number - unless it is part of the cover (13) or clamp (19).
    It's in about the middle of the lower exploded diagram. Picture isn't an exact match, I'm probably wrong about it.

    http://partsfinder.onlinemicrofiche....e=13&A=96&B=15

  9. #9
    Thanks for the input guys. I will check this out tomorrow!

  10. #10
    Kelly_A's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    660
    +1
    17
    It's possible it's not off the ski at all. Kind of also looks like the rubber cover that surrounds the push switch on the side of my trouble light...

    Since it's not a true O-ring with mating surfaces, I'd think it would be large enough to have a molded-in part number if it were OEM?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is there supposed to be this much gap?
    By xray328 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 10-17-2011, 08:51 PM
  2. Is water supposed to be in the downpipe where I mounted my oxygen sensor ?
    By eazygoin in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-2010, 07:03 PM
  3. Solas 14/19R Is it suppose to be like this?
    By brad2510 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 10-03-2007, 08:37 PM
  4. where is this tube going???
    By sea~smith in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-28-2007, 10:04 PM
  5. Is this suppose to happen?
    By DeeGee in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2006, 08:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •