Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Aurora
    Posts
    47

    blowing 10 amp fuse need advice??

    I keep melting the 10 amp "starter relay" fuse in my fuse block on my 2004 Rxp... Its happens while I'm riding and sets off the check engine light, replace the fuse and it works fine for a while then dose it again... I replaced the relay after the first time this happened but has done it 4-5 more times since... Any one have this happen to them too or any ideas???

    Thanks!


  2. #2

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Aurora
    Posts
    47
    So after checking the wiring diagram in the manual it looks like this fuse is also the fuel pump fuse... Could this be a sign the pumps on its way out??? And if it is does anyone have the walbro (or other) part number?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 10 amp fuse in Gpr
    By Draven99150 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2010, 10:27 PM
  2. still blowing 15 amp fuses?????
    By clownhands in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 14
    Last Post: 11-11-2009, 10:14 PM
  3. blowing 5 amp fuse
    By maytagman in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2008, 08:55 PM
  4. 1992 sp blowing 5 amp fuse
    By Pete-n-sara in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2007, 03:13 PM
  5. 94 xp blowing 5 amp fuse
    By great lakes gpr 1200 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2007, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •