Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    palos hills il
    Posts
    63
    +1
    2

    new mods ski feels like skipping on water

    just installed x charger 15/20 prop and ski runs good low rpms 7400....everyone says prop needs to be rep itched since the person i bought it off of had it tuned for there ski..but when i ride the ski feels like its skipping on the water..anyone know of anything.


  2. #2
    AtoMIC_OraNGE greenbullet's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Barrie / BuckHORN Ontario
    Posts
    2,509
    +1
    234
    you will need your prop repitched for sure.. also a possible boost leak could factor in as well too

  3. #3
    i hate my bipolar disorder its great
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Melbourne - Australia
    Posts
    432
    +1
    9
    your well down on rpm thats for sure...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 05-29-2014, 12:49 AM
  2. Strange problem? Ski would not start on water!
    By Speardoo04 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2013, 12:10 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-02-2010, 03:20 PM
  4. How to tell if you ski is too looose on the water?
    By 2fast4u in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 10-22-2006, 07:23 AM
  5. new mods for my ski!
    By beachboy66 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2006, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •