Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    United States
    Posts
    95
    +1
    6

    flushing 96 sl900



  2. #2

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    United States
    Posts
    95
    +1
    6
    am I correct to use the brass hose connector on top of the red engine on this ski? is that all that needs to be down to flush it...start it. start water and run....or is there another connection somewhere on this ski. the connector is so close to the spark plugs it ishard to connect. I have seen some pwcs online that connect from the rear outside.

    also...some talk of a -pisser- or run off on the sides of their jetskis.....does my polaris have this or should all the water exit out the jet? I couldn't find a how to thread but any help or pics would be great. I am running in salt water....really love this polaris and would hats to screw it up. had a blast on my first few rides!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 SL900 Advice
    By christian79 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-14-2007, 12:31 PM
  2. 96 sl900 no spark (what else?)
    By azcornman in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2007, 03:03 PM
  3. 96 sl900
    By mixedguy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-07-2007, 09:51 AM
  4. 96 Sl900 Won't Start?
    By ultra150oz in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-25-2007, 06:27 PM
  5. 96 sl900 loss of power
    By scorp in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 01-08-2007, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •