Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    was not my supercharger

    i had a bad whining comming from my 2008 rxt ,had supercharger rebuilt ,loud whining still there ,cannot here it when i started it on trailer ,get it in the water and it has a loud whine sound .4 days and counting this is killing my holidays lol any ideas .I am reading as much as i can,seadoo seems to run great and lots of power just whining Pump? pto bearing?


  2. #2
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Check all your hose connections from sc to intake. This happened on my friends ski from a loose hose clamp.

  3. #3
    pulled pump it was the pump bearing ,thanks for all the help guys ,a few lessons learned lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is my supercharger clutch gone?
    By james06rxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 04-01-2007, 12:32 PM
  2. This was NOT ME...........
    By WATER WOODY in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-03-2006, 01:39 PM
  3. My supercharger pics at 110 hours
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 24
    Last Post: 05-03-2006, 12:58 AM
  4. Blew up my supercharger and everything else...
    By Denali44 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 08-28-2005, 05:24 PM
  5. Was not impressed with new IC any ideas??
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-10-2005, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •