Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Lbaronio's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Miami-FL
    Posts
    265

    P2080 Error Code?

    did someone know what P2080 code means?
    many thanks


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Fault P2080
    Descrption Exhaust temperature not good

  3. #3
    Lbaronio's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Miami-FL
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Fault P2080
    Descrption Exhaust temperature not good
    What could cause this?

  4. #4
    To much is never enough Badvgood's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    699
    +1
    31
    Unsure on the RXPX but on my RXP it was the sensor in the waterbox overheating due to lack of waterflow into the waterbox. It happened when running my ski on the trailer and a mate messing around stood on the hose! Start by looking at that I would guess with your TDR waterbox. Did it occure in open water or on the trailer?

  5. #5

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Kingston, Ontario, Canada
    Posts
    174
    I was out for a ride Sunday..hit a small wake with a passenger and check engine light came on...I looked and it was a P0546 code...got back to the ramp and another code came...P2080. What could cause that? Engine temps and everything were fine..no water in hull....no weeds...





    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Fault P2080
    Descrption Exhaust temperature not good

  6. #6
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,992
    +1
    455
    check the hose on the pump to hull. I bet it split

  7. #7

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Kingston, Ontario, Canada
    Posts
    174
    Thanks...appreciate the info..will check the hose.



    Quote Originally Posted by Scott View Post
    check the hose on the pump to hull. I bet it split

  8. #8

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Kingston, Ontario, Canada
    Posts
    174
    I found a sensor wire that attaches into a blue clip just off the exhaust, that was basically disconnected. I have reattached it, will the check engine lamp go back out or am I stuck taking to the dealer to reset. Can I run on the hose to get it to clear itself? Having the 8350 Flash done this weekend can the handheld clear the lamp and codes? BTW I am running the stock prop, will the flash be ok with that or no?






    Quote Originally Posted by Scott View Post
    check the hose on the pump to hull. I bet it split

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Who has gotten a P-0500 error code?
    By Shibby1485 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2012, 01:18 PM
  2. P-0500 error code??
    By BOOSTED in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-23-2010, 01:33 AM
  3. Id A - Error Code on Ultra
    By MrSxy4Ever in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-05-2007, 06:49 AM
  4. Sea-doo error code
    By stonylake rxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-2007, 10:27 PM
  5. Error code 1517 ????
    By ralphmalph3 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2007, 11:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •