Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    fault codes on a aquatrax GP-SCAPE 2006?

    Hello Everyone,

    We have a problem with our Honda Aquatrax 1200 turbo GP-Scape from 2006,
    The ski gives the well known "FI" error while going fast.
    We've read a lot of topics where people experience the same problem, and all kind of solutions... but our main question is:
    How do we pull out the fault codes on a gp-scape edition??

    The display and buttons from a normal aquatraxx are different than a gp-scape edition... and doesnt have the "set" button, instead ours has a "wp set" and a "id set"
    We've tried serveral combinations, but none of them leads us to the normal fault codes.

    We already jumpered the usual connector on the wire harness, and the ski starts to give beeps, but those don't seem to be known error codes
    it says 11 and 10 (unknown error codes comparing to the service manual)

    Our problem looks a lot like the one from this topic:

    Is there a different service manual for the 2006 gp-scape ?

    Anyone any ideas? We thought it would be quite a guess to "Just" replace the ecu, while there could be a different cause of our problem.

    Thanks a lot! Cheers, Nippon Bikes

    (Attached is a photo of the gp-scape display.)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	gpscape.jpg 
Views:	157 
Size:	75.4 KB 
ID:	280494  

  2. #2
    We got it! we kept trying and the WP-SET and MODE buttons together where the solution, it has a code 45...
    Thanks anyway!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts