Results 1 to 4 of 4

Thread: 08 gpr 1300

  1. #1
    enforcer's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    San Antonio, Tx.
    Posts
    686
    +1
    22

    08 gpr 1300

    Does anyone know if the 66V sensor chip works on an 08, we installed a D-Plate and the warning light beeps to check the engine, so I'm wondering if the original temp probe is used instead of the chip?


  2. #2
    it shouldn`t work. different resistance:

    http://www.greenhulk.net/forums/showthread.php?t=137862

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Location
    Tampa, Fl
    Posts
    15
    +1
    1
    Have you tried just pluging sensor back in? I have an 06 and tried chip and didnt work, so i pluged sensor in and no beeping since install

  4. #4
    Tommy Pantsdown's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    413
    +1
    11
    I had the same issue. a 2.2K resistor solved it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB 05 to 08 GPR 1300 Crank/cylinder/piston
    By shooter98xpl in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2011, 05:55 PM
  2. Machining the head of a GPR 1300
    By jpa1300 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2007, 10:39 PM
  3. R,i,p Gpr 1300
    By washo6o4 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 21
    Last Post: 12-02-2006, 06:19 AM
  4. Raced a GPR 1300 and well.... got spanked!!!
    By NeverEndn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 08-13-2006, 10:58 AM
  5. Whats the going price on a used 2003 gpr 1300?
    By blowbyu in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 01-21-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •