Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Ecu Remap

  1. #1
    Banned User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46

    Ecu Remap

    i have RXP 2007.
    can dealer remap my ecu to 42s like RXPX. so that i wont need to install RRFPR.


  2. #2
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    No.

  3. #3
    idoodou's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    cincy,ohio
    Posts
    765
    +1
    30
    why would you need to

  4. #4
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    and why would a dealer re-program they sell parts and they would say you need a X ecu...lol
    the ecu software the dealer uses is BUDS it uses the hull numbers for updates only
    If the tech uses a x hull number he could install a x program... if they use the same ecu

  5. #5
    Quote Originally Posted by skidoochris View Post
    and why would a dealer re-program they sell parts and they would say you need a X ecu...lol
    the ecu software the dealer uses is BUDS it uses the hull numbers for updates only
    If the tech uses a x hull number he could install a x program... if they use the same ecu
    that's interesting, so if i change the model number (to X Model) and HIN number (08 year) on a 215 ECU, will buds update it to an X ECU

  6. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Quote Originally Posted by skidoochris View Post
    and why would a dealer re-program they sell parts and they would say you need a X ecu...lol
    the ecu software the dealer uses is BUDS it uses the hull numbers for updates only
    If the tech uses a x hull number he could install a x program... if they use the same ecu

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    I don't know Guys
    The mechanic in dealer told me he could reprogram my ecu to x model. That's why I asking if it possible or not

  8. #8

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,829
    +1
    119
    anyone know for sure?

  9. #9
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,561
    +1
    578
    No, we cant reprogram an ECU..We cant change the vin/hin to an "x" model and even if we did, BUDS doesnt have the program for an "x" or any other model.

  10. #10
    anyone have a program that we can see the maps on the ecu

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ECU remap
    By applepower in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2013, 03:07 AM
  2. Possibility - 2009 RXTis ECU Remapped to work in 2010 RXT-X?
    By kemper1976 in forum Sea Doo ECU Support
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2012, 07:33 PM
  3. ecu remap
    By jayvegito in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2011, 10:38 PM
  4. Replies: 148
    Last Post: 06-17-2011, 08:24 AM
  5. Ecu remap advice please
    By MARK_LEGG in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 07-20-2009, 01:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •