Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21

    No waterbox? Issues?

    Is there any issue running no waterbox on the exhaust but with sprayers attached, following the OEM routing (replaced with alum tube)?
    Is this a no-no or even an issue for an ocean ski?


  2. #2
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    lower back psi it great for top end but bad for low end torque
    it helps pull the sled threw the 4-5 and 6K rpms (no boost)

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21
    Thanks for the reply...

    What about noise levels ? Will it be louder than say a 'thru hull' connected to a waterbox?
    Louder than a resonator delete?

  4. #4
    TDR's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    727
    +1
    10
    This is the noise level with no waterbox.

  5. #5
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21
    lol.. Thanks for that...
    Made the decision easier.

  6. #6
    ATNryan's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    River Crew CT
    Posts
    695
    +1
    75
    Holy crap that's loud. I couldn't stand my free flow because of the drone, but that's just insane!

  7. #7
    Sayers's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Melbourne AUS
    Posts
    2,300
    +1
    134
    Quote Originally Posted by lolzer View Post
    Is there any issue running no waterbox on the exhaust but with sprayers attached, following the OEM routing (replaced with alum tube)?
    Is this a no-no or even an issue for an ocean ski?
    Quote Originally Posted by lolzer View Post
    Thanks for the reply...

    What about noise levels ? Will it be louder than say a 'thru hull' connected to a waterbox?
    Louder than a resonator delete?
    Your ears will bleed.

  8. #8

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Uk
    Posts
    251
    Quote Originally Posted by TDR View Post
    This is the noise level with no waterbox.
    Loving the comments on this video

  9. #9
    danieletrono's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Benedetto del Tronto, Italy
    Posts
    1,550
    No issues? No problem of back water inside the engine? No problem with ocean riding?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Another No Spark Issue SLH 700
    By polaris 700cc in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 22
    Last Post: 06-14-2009, 04:52 PM
  2. 1997 polaris sl 700 no start issue
    By yamaha 1100 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2008, 11:38 AM
  3. Ok, got a multimeter, would you guys help me check some NO spark issues now??
    By Old Atari Nut in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-2008, 02:24 AM
  4. No crank issue XL700
    By jprobst in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 07-08-2008, 01:15 PM
  5. '95 xp no start issue
    By gorilla03 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 04-05-2008, 05:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •