Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: no spark

  1. #1

    no spark

    just hooked up my new starter and it cranked better than ever!!! but as soon as i checked the plugs i wasnt getting any spark.....any ideas, the only thing i could remember is that i was trying to jump the starter by the cylonoid and i but electrical glue on the crimps comming from the stator.

    any input...

    David


  2. #2
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Did you hook up your wrist lynard, to the kill switch, that is the one that gets me just about everytime. LOL

  3. #3
    yep...could my kill switch be bad?? how would i test that?

  4. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Spark is for girls!!!!















    Check the basics. Teather in. Good grounds. Fresh plugs.
    We need some more facts here???

  5. #5
    haha nice one

  6. #6
    the plugs are used...but could i just ground a lawnmower plug to see if it sparks...mine are resistor...but what if i just did it real quick

  7. #7
    what if some of the crimped wires that i put electrical tape on are touching or something? its all in one big blob..

  8. #8
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Quote Originally Posted by ugadawg131 View Post
    what if some of the crimped wires that i put electrical tape on are touching or something? its all in one big blob..
    Fix the blob and go from there.

  9. #9
    Water Bum Rodneyae's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Roanoke, Va
    Posts
    3,083
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Spark is for girls!!!!

    Check the basics. Teather in. Good grounds. Fresh plugs.
    We need some more facts here???

    I think I need to send this to you for your GIRL ski!!!


    Click image for larger version. 

Name:	100_1116.jpg 
Views:	52 
Size:	930.7 KB 
ID:	16043

  10. #10
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    It is a Girl ski. just a fast Girl ski>>>>

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No spark and water temp alarm
    By ybnormal in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-2009, 11:02 AM
  2. Engine cranks - but no spark
    By croskel in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2006, 01:36 PM
  3. No Spark Help
    By mt375hp in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2006, 04:07 AM
  4. No Spark ?
    By OsideBill in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-07-2006, 03:27 AM
  5. Uncovered my GTX today, has no spark.
    By ccassone in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 33
    Last Post: 03-27-2006, 09:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •