Results 1 to 6 of 6

Thread: Guage help

  1. #1

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham AL
    Posts
    2,924
    +1
    2

    Guage help

    I have a 2005 RXP kinda .


    When I put the key in I get 3 cherps (thats normal right?) then a long loud beep (not normal right?) on the dispaly it says SENSOR. What does that mean? How do I get it to pull up trouble codes. Red led is flashing. Oh yea I have no spark.


  2. #2
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,464
    +1
    4
    press the set button 3 times after you get the long beep... look at screen, should give a p-code

    but... it's bc your ECU needs to be hooked up to BUDS at the dealer and some options enabled and disabled... if it's saying SENSOR on the gauge cluster, it's probably bc your ECU is activated for a Depth finder but it can't find one attached

    you have no spark... purposely? or you don't know why? .... the ski won't crank, it won't start...

    more info

    u know my number... gimme a ring if u need some help, i'm in the garage tinkering also

  3. #3

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham AL
    Posts
    2,924
    +1
    2
    I dont know why thats what i am trying to figure out.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham AL
    Posts
    2,924
    +1
    2
    Update checked for error codes:
    Got the one for the compus
    Got the for the VTS
    Got the for lake temp

    Anyone have any ideas where to start looking for my no spark problem?

  5. #5
    EZ Dock of Long Island Shibby1485's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    9,464
    +1
    4
    sent you a PM for another thing to check over, use it as a reference despite how basic it is...

    i'm still thinking of what else...

    ring me again if u find anything else

  6. #6

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Birmingham AL
    Posts
    2,924
    +1
    2
    Ok thanks

    I think the ECU is goo the dealer just programed a key to it.
    is it possible the Mpem is bad? How do you check that?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. instal temp guage help
    By philon18 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-17-2014, 10:57 AM
  2. 04 RXP Trim Guage Help!
    By darwin11 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 11-10-2011, 06:56 AM
  3. Guage Help
    By jnoffke in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2010, 09:39 AM
  4. dynotune a/f guage help
    By vduzin12 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2008, 10:48 AM
  5. Boost guage vacume help!
    By islandboy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2008, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •