Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis
    Posts
    763
    +1
    26

    TPS reads zero at wide open?

    Just tested my 03 GTX with candoo - zero at closed and zero at Wide open - bad TPS?

    It seem to run fine 55mph speedo at 7600 rpm I bought it used so I don't know any different

    Thanks


    Tim


  2. #2
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58

    TPS reads zero at wide open?

    Did you click "start monitor" first???

  3. #3

    Join Date
    May 2005
    Location
    Minneapolis
    Posts
    763
    +1
    26
    Yep. Did my rxpx too worked fine zero to 83

    Back to gtx zero. To zero

  4. #4
    Call Jeff or Dennis @ Candoo I had similar problem with 2002 GTX. It has something to do with the earlier computers and the way it sends DATA back. The guys @ Candoo are great and will be a great help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '94 WR III Missing at Wide Open Throttle
    By Blake Herling in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2014, 03:04 PM
  2. 2011 yamaha fzs automatically switched off at wide open throttle
    By AmishFZS in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2014, 03:36 PM
  3. 03 seadoo gtx beeps once and dies at wide open
    By 03gtx in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2013, 12:43 AM
  4. 99 slh 700 bogging and stuttering at wide open after hot
    By garethgreen in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-29-2012, 11:14 AM
  5. 2001 RX problem at wide open throttle... HELP
    By boostedgta in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2010, 11:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •