Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Candoo connection?

    Hi guys. I'm new to the board, and until very recently, new to skis. I purchased a candoo system for my 2012 GTR and am now feeling pretty stupid because I can't seem to find where to connect it to the ski. I would greatly appreciate your help.

    Thanks,
    Mike


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Mike Welcome to the Hulk. I think on the 12's its under the right rear hatch, Look for a six pin plug terminated to a dummy.

  3. #3
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Mike Welcome to the Hulk. I think on the 12's its under the right rear hatch, Look for a six pin plug terminated to a dummy.
    Thanks. I really appreciate your help. No rear hatch though. I've looked all over the engine compartment as well as up front by the battery. I'm stumped.

  4. #4
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newark, De
    Posts
    1,485
    +1
    59
    Yea should be by battery/fuse box where BUDS hooks up....

  5. #5
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21
    It should be in the vicinity of the battery... Probably fallen off its holder and on the bottom of the hull



    I think its part 976 under 'main electrical harness'

    Where it is though, hmmm...

    http://partsfinder.onlinemicrofiche....p?Type=12&A=19

  6. #6
    Thanks for the assistance guys. I just must have been missing it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. can not connect seadoo gtx 4tec candoo pro
    By Seadooxpracer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2015, 07:42 AM
  2. Hose quick connect
    By Kinchyle in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-29-2011, 07:28 PM
  3. NyOGEL 760G grease for Electrical connections
    By w/rpm500 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2006, 01:34 PM
  4. Is this normal???? Plug not connected....?
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2006, 09:01 AM
  5. Connecting boost gauge hose to intake????
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 02-27-2006, 09:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •