Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    06 challenger 1800 looking for tips on where coolant is leaking

    Hi my overheat loud BEEP went off ,put water in it and can't see the leak.It must hold alot because I drained a lot out of drain plugs.Ive only heard of 2 hoses and intercool.It ran fine after cooling off and refilling with water heading back to trailer,except put another gallon of water for my 15 minute return.What should I look for?TKS for any info,,,,,


  2. #2

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tierra Verde, Florida, United States
    Posts
    911
    +1
    17
    Quote Originally Posted by Mudnman View Post
    Hi my overheat loud BEEP went off ,put water in it and can't see the leak.It must hold alot because I drained a lot out of drain plugs.Ive only heard of 2 hoses and intercool.It ran fine after cooling off and refilling with water heading back to trailer,except put another gallon of water for my 15 minute return.What should I look for?TKS for any info,,,,,
    Take a look at the ride plate also there is two hoses that go in to the ride plate from inside the boat. Those clamps sometimes brake.
    the intercool gets its water from the body of water that your in as does the exhaust. There is also a sensor on the exhaust the will cause the Beep to go off.

  3. #3
    TheElite0ne's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    383
    +1
    20
    Check the hoses going to the Thermostat... i believe there are 6 hoses coming off the tstat.

  4. #4

    Ride plate

    Quote Originally Posted by joewharton2 View Post
    Quote Originally Posted by Mudnman View Post
    Hi my overheat loud BEEP went off ,put water in it and can't see the leak.It must hold alot because I drained a lot out of drain plugs.Ive only heard of 2 hoses and intercool.It ran fine after cooling off and refilling with water heading back to trailer,except put another gallon of water for my 15 minute return.What should I look for?TKS for any info,,,,,
    Take a look at the ride plate also there is two hoses that go in to the ride plate from inside the boat. Those clamps sometimes brake.
    the intercool gets its water from the body of water that your in as does the exhaust. There is also a sensor on the exhaust the will cause the Beep to go off.
    Thanks,I found a hose that had a missing clamp have to get a clamp and see if that's it.I m hoping.

  5. #5
    Thanks ,I found a hose with a missing clamp

  6. #6
    GGG's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Jersey Shore
    Posts
    2,830
    +1
    258
    Check all the clamps for rust and replace them

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Looking for info on Polaris's Transport Canada Compliance label
    By K447 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-09-2008, 05:21 PM
  2. Looking for info on NORTHEAST snowmobile rentals
    By Shibby1485 in forum Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-28-2007, 01:50 AM
  3. Newbi looking for help on purchase of Speedster 150
    By mstewart in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 19
    Last Post: 12-16-2007, 10:54 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-21-2007, 11:25 AM
  5. Looking for 70+ on '06RXP??
    By Suthrn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 09:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •