Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Perth (Aus)

    No injector power on no1 and no3

    Ski was running fine when i washed it as usual. Went away for work and came back just over a week later and the ski was running like it was on 2 cylinders.

    Got a P0201 and Po203 errors. Pulled the fuel rail and with Cyl 2 plug all 3 injectors work but the plugs on 1 and 3 dont want to work at all.

    Any idea's where to look on this one? seems very weird that 2 would die at the same time. Earthing issue maybe?

  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Each injector has its own fuse. Check there.

  3. +1 by:

  4. #3

    Join Date
    Apr 2011
    Perth (Aus)
    Thanks for that Beerdart

    Found that the fuse cover had cracked when both the fuse holders came loose while wave jumping a few outings ago.
    All the fuses were starting to corrode. Hopefully this will explain some other minor issues the ski has.

    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Each injector has its own fuse. Check there.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Riva power filter kit and bov for sale 10 hours on them
    By Extrememotors in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 04-27-2008, 06:51 PM
  2. power cutting in and out......
    By prosportsman in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2008, 04:02 PM
  3. riva power filter install and grate question
    By CarFanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2006, 12:32 PM
  4. Power filter, wegde and resonator out install.
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 32
    Last Post: 03-14-2006, 04:21 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-30-2005, 10:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts