Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    KensGp kenlepack's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    679
    +1
    51

    r&d reflash on fzr from fxsho

    I'm using a fxsho ecu on my fzr motor and because it has no cruse i get the check engine beep with the code for no wake. i can mute the beep, but lets say my engine overheats or something else happens will i be notified by a beeping or anything?


  2. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    the moon
    Posts
    862
    +1
    19
    send it r & d they will re flash it for you for very little.

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,329
    +1
    152
    Its my understanding that even though they can flash, they can not stop the ck engine light.The reason is because the ecu is different,,,,,, a different part number.
    Will it run ? yes it will. BUT it will not run correctly. mainly to its full potinal.

  4. #4
    KensGp kenlepack's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    679
    +1
    51

    r&d reflash on fzr from fxsho

    The ski runs perfect. The only difference is it looks for the no wake which makes it beep.

  5. #5
    Banned User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,329
    +1
    152
    Quote Originally Posted by kenlepack View Post
    The ski runs perfect. The only difference is it looks for the no wake which makes it beep.
    Untill u put the correct ecu with the same flash in it. Then u will see and know the difference. Because it is the incorrect ecu it only opens the throttle 90%
    Like I said it will run,but u are missing around 1 to 1.5 mph. I have personaly tested this.

  6. #6
    KensGp kenlepack's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    679
    +1
    51

    r&d reflash on fzr from fxsho

    Really? Awesome. U just made my day. Love hearing this kinda feedback. For more throttle I sure don't mind spending the money o have it sent back in and reflashed. Thanks rocketman.

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,329
    +1
    152
    Quote Originally Posted by kenlepack View Post
    Really? Awesome. U just made my day. Love hearing this kinda feedback. For more throttle I sure don't mind spending the money o have it sent back in and reflashed. Thanks rocketman.

    Be sure u talk to Glen about this. U need the correct ecu ,,,not flash, to get the full throttle!

  8. #8
    KensGp kenlepack's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    679
    +1
    51

    r&d reflash on fzr from fxsho

    I will call him and find out. Because the ecu is stamped 6an which means its from an fzr. Maybe it was flashed fxsho before.

  9. #9
    Banned User
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,329
    +1
    152
    fzr should be no problems

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SOLD !!!New low price For sale yamaha FZR,FZS,FXSHO R3 ecu reflash !!!
    By Rt-HemiBoY in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 25
    Last Post: 03-29-2014, 10:15 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-16-2013, 10:46 PM
  3. R&D R4 reflash on a stage 1 FZR
    By 10*over in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-2011, 01:02 PM
  4. Curious about R2 reflash on a stock FZR/S
    By SpeedJunky in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-21-2010, 08:05 AM
  5. What to expect from new mods on Fzr ?
    By Lakinator in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 04-05-2010, 10:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •