Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Midwest City, OK
    Posts
    107

    Kawasaki 1100 Zxi porpoising

    I have a 1996 ZXI in mint condition. The motor was bad & I put a 900 motor in it. It runs great, but porpoises badly after I hit 30+ mph. I have an ocean pro ride plate to install, any other ideas?


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Use the trim, move forward on the seat, go faster.

  3. #3

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Midwest City, OK
    Posts
    107

    Kawasaki 1100 Zxi porpoising

    Trim doesn't work

  4. #4
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Quote Originally Posted by ryanwoodard View Post
    Trim doesn't work
    Well, fix it or adjust the cable to give a neutral setting.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kawasaki 1100 zxi ada head w/domes 30cc
    By macattack in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2012, 09:49 PM
  2. Kawasaki 1100 ZXI Porposing Help
    By Gunreaper in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 08-13-2008, 08:08 AM
  3. Kawasaki 1100 ZXI Ride Plate Help
    By Gunreaper in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2008, 10:02 AM
  4. F.S. Kawasaki 1100 ZXI Seat
    By standup4ever in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2008, 12:56 AM
  5. 98 Kawasaki 1100 ZXI not starting?
    By 07DieselFORD in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 05-23-2008, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •