Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    94 polaris high idle

    Just cleaned carbs and reset to factory on 94 sl 650. Idle screw is out - non factor. When it starts it runs fine but a a very high idle, I'd say 5k or so. Any ideas on what it may be? Haven't put new fuel pump on yet. It sat for about five years prior to this weekend when I got it. Valves from throttle are closed so its not the cable, thanks for any help!

  2. #2
    showmepro1200's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Jefferson City MO (Ride at Lake of the Ozarks)
    Good chance you got an air leak somewhere.

  3. #3
    I transcend race Hombre! TBone14's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    St. Louis, MO
    Quote Originally Posted by showmepro1200 View Post
    Good chance you got an air leak somewhere.
    yep - start with your fuel system - make sure all of your fuel lines are secure...check the petcock and tank lines. If that doesnt solve it, do a leakdown test.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris MSX150 idling high after rebuild?
    By Aus in forum MSX/Matrix
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2008, 06:56 PM
  2. High Idle?
    By lafjax in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 10-30-2007, 08:26 PM
  3. Very High Idle SL 750
    By doogrich in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2007, 05:16 PM
  4. HIgh Idle on 07' RXP???
    By NJRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2007, 12:10 PM
  5. 04 rxp 'sensor' /high idle/trim gauge
    By cdooRXPxtrm in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2006, 09:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts