Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1

    Display reads 12V LOW

    When i was out doing sometesting yesterday i noticed twice when i fired up the ski it read 12V LOW for a brief period. Like i said it only did it 2 times and that was at start up. When i got home with it i checked the battery and it was reading 12.8 volts. Anybody got some ideas?


  2. #2
    Fast & Loud meeper's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Grove, PA
    Posts
    5,019
    +1
    54
    this happend to me and i put it in the shop, we looked at it and eventually found that a fuse up front that was for the charging system was just loose, check your fuses

  3. #3
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1
    Thanks man, good lookin out. I'll check tomorrow. Hopefully it's something that simple.

  4. #4
    RxPrider's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    lake ozark
    Posts
    298
    mine were corroded over just scraped em off and they were fine

  5. #5
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Same here, mine was corroded as well.

  6. #6
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1
    yeah but i got 6 hours on my ski with almost no saltwater riding.

  7. #7
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    Battery, fuse, or rectifier prob.

  8. #8
    RxPrider's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    lake ozark
    Posts
    298
    Quote Originally Posted by 01xdime View Post
    yeah but i got 6 hours on my ski with almost no saltwater riding.
    It Does not need to be salt water, I live on a lake.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Display reads compmot
    By MD RACING in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 09-30-2013, 06:09 AM
  2. Rxp 12v low/new battery
    By rxprsn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 08-29-2009, 04:32 PM
  3. 155 Speedster 12V LOW
    By strmchzr in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 13
    Last Post: 06-09-2008, 08:14 AM
  4. 12V LOW alarm
    By H2HO in forum 4-Tec Performance
    Replies: 31
    Last Post: 12-26-2007, 12:13 PM
  5. 12V LOW!!!
    By meeper in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2006, 09:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •