Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1

    no spark when you release start button

    2003 Polaris twin starts but dies when you release start button.


  2. #2

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,704
    +1
    109
    usaully thats a low battery or bad lr module

  3. #3
    thanks, what and where is the lr module?

  4. #4

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,704
    +1
    109
    what ski do you have ???
    it's in the eletrical box ,see if the ski will run while you hold the bilge button down

  5. #5
    Not sure what model it is, it's a fuel injected twin 2003. It does continue to run when you hold the bilge button down idles rough but seems to run fine at high rpm now.

  6. #6
    David Drkvampire2001's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Edgerton, Wisconsin, United States
    Posts
    2,857
    +1
    30
    Quote Originally Posted by larry180 View Post
    Not sure what model it is, it's a fuel injected twin 2003. It does continue to run when you hold the bilge button down idles rough but seems to run fine at high rpm now.
    It does not have any markings? how about you post up a picture? that should help us figure out what it is.

  7. #7
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    It sounds like you have a bad LR module if it stays running with the bilge button held down. If its a 2003 injected its a Virage i.

  8. #8

  9. #9

  10. #10
    David Drkvampire2001's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Edgerton, Wisconsin, United States
    Posts
    2,857
    +1
    30
    Yup that would be a Virage i

    stick around on here, tons of knowledge. someone will help,

    what it sounds like is a bad LR Module
    Last edited by K447; 02-24-2013 at 04:50 PM.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Honda Aquatrax with no spark! Can you help?
    By BBIROC in forum Honda Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2016, 05:21 PM
  2. Polaris Genesis 1999, No Crank when pressing the start button.
    By cypher323 in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2015, 09:35 PM
  3. Polaris freedom only sparks when you push lanyard switch
    By jasonsmithftw in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 09-15-2015, 12:40 PM
  4. Polaris SL-750 1993 no spark when hot
    By Nohype! in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2015, 12:31 PM
  5. No spark, where do I start looking?
    By IcantDo55 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-2014, 05:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •