Results 1 to 6 of 6

Thread: starter maybe?

  1. #1
    the wotman likes boobs wotman's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,069
    +1
    48

    starter maybe?

    I hit the go button this morning.
    Instead of motor turning over.
    I just heard a spinning noise.
    The second attempt was fine.
    After half hour of riding.
    I slowed to stop and she didn't want to idol.
    It stayed running but wasnt happy.
    When I pulled the trigger she was happy.
    Got all the revs and boost.
    Im confident it is the plugs.
    But would love to know what the spinning was at the first start?


  2. #2
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,157
    +1
    598
    Yep just a bendix clutch having a space attack ...... can happen then never again , will call u tomorrow

    Waz

  3. #3
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    Yep, Waz is correct, mine has done it before as well, fine ever since.

    Sean

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Typically happens when skis sit. Gotta keep that be bendix moving.

  5. #5
    the wotman likes boobs wotman's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    1,069
    +1
    48
    Lucky I got the Waz life time warranty.

  6. +1 by:


  7. #6
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,157
    +1
    598

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MSX140 not starting - Starter Motor Maybe?
    By tsf in forum MSX/Matrix
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2016, 12:19 PM
  2. Wierd Starter relay problem....NEED HELP???
    By jitees in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 03-20-2010, 06:19 PM
  3. Starter relay prob... maybe something else?
    By BlitzK in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2008, 12:12 PM
  4. computer problems...maybe virus?
    By kenshin89 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2005, 09:33 AM
  5. Clutch Problem, maybe?
    By 05RXPnoob in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-2005, 08:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •