Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    pro's please help??

    please I am stumped!I am working on a 2008 seadoo gti at first I went to customers and found the start stop button pushed down causing the gauge to come on every 15 seconds,loosened that up cleaned spider goo out and it quit doing that,Then customer replaced battery and now the fuel pump cycles every 15 to 20 seconds,until batt is dead .I have checked wiring replaced computer with known working one,no difference every 20 seconds with key off of dess the fuel pump cycles ,any ideas oh and gauge was replaced also with working one,gauge works fine.powers on and off as it should.but fuel pump continues to cycle with dess key off until batt.is dead,any help please I am stumped 40hrs on ski no water ever inside ,maintained by seadoo dockside service(kids) until 4 yr agreement ran out.Many thanks if you can help me with fuel pump cycling problem!!!THank you in advance for any help>Marvin


  2. #2
    Fat Man, Little Boat Region8Ultra250X's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jersey
    Posts
    5,563
    +1
    169
    bad DESS post?

  3. +1 by:


  4. #3
    To much is never enough Badvgood's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    699
    +1
    31
    Faulty DESS post and / or corrosion in the harness to the DESS post

  5. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Could also be the main relay sticking does the engine shutoff when you remove the key?

  6. #5
    yes Thanks first the ski funtions fine except for exactly every 15 seconds fuel pump and gauge come on with dess out,will not crank over withoutdesss key in

  7. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    The Dess post has two reed switches sounds like one is stuck.

  8. +1 by:


  9. #7
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,928
    +1
    472
    Dess post.
    When it goes it can cause the ski to have many different ghosts...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pro 785 running very strange... please help
    By jcjw1998 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2010, 07:38 AM
  2. Please help!! Polaris 785 Pro
    By deba-os in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2010, 10:44 AM
  3. Please help....97 pro 785 runs then dies
    By billybobtucson in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2009, 12:48 AM
  4. Please help with tuning a PRO 785
    By princy83 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2009, 10:56 AM
  5. Prop Question, pros please help...
    By meeper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-19-2008, 07:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •