Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1

    Cant find the issue, PLEASE HELP!

    1
    Last edited by Randy000; 04-08-2013 at 11:07 PM.


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Check your fuel pressure.

  3. +1 by:


  4. #3
    I was kinda assuming its a fuel delivery issue. There's a pump in the tank? What should the pressure be?

  5. #4
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    58 psi yes the pump is in the tank there should be a shrader valve in-line to check pressure.
    Quote Originally Posted by Randy000 View Post
    I was kinda assuming its a fuel delivery issue. There's a pump in the tank? What should the pressure be?

  6. #5
    Yea I've seen it. What do you use to check the pressure?

  7. #6
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    A pressure gauge

  8. #7
    I have tons of gauges, but nothing that fits that.

  9. #8
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    You an add your own tee the hose is 5/16" ID.
    Quote Originally Posted by Randy000 View Post
    I have tons of gauges, but nothing that fits that.

  10. #9
    Good idea beerdart thanks! Sorry for the million questions but with it running sitting on the trailer 58 PSI? Sitting on the trailer it runs ok without the resistance from the water.

  11. #10
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    No need to have it running just put the key on and the fuel pump should run for a few seconds pressure is regulated to 58psi for all conditions. No problem on the questions thats what the forum is for.

  12. +1 by:


Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 08-12-2016, 09:23 PM
  2. Please help cant find the damn C-clip on my drive shaft 2008 RXPX
    By bustercherry in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-28-2012, 09:49 PM
  3. Cant keep fuel to the carb {Please help}
    By jdjd in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2011, 03:03 PM
  4. 96' SPX start issues. Please help!
    By goBENGALS in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2008, 08:01 AM
  5. powervalve issue. please help!
    By jeremy3477 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2008, 07:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •