Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53
  1. #1

    problem on my 300x IC

    need recomendation how to repairs 300x IC. Have small leak inside and affraid can damage the engine. Loosing power, can go more that 7,000 rpm, boost aprox. 13. Same can be repair or must replace for new IC (aprox. $1,500 ). Tnks


  2. #2
    Moderator #985 lasportsmn's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pierre Part, Louisiana
    Posts
    4,780
    +1
    358
    First step is clean it. Search for the procedure. It has been posted. Good luck and if that doesn't work let us know and we will get you going

  3. #3
    Thanks for quicked reply. I've been looking around for any procedures, but can find anything related. Please send. Thks again

  4. #4
    brisyl's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Brunswick, Canada
    Posts
    681
    +1
    59
    do you mean a water leak or an air leak?
    Quote Originally Posted by Gian View Post
    need recomendation how to repairs 300x IC. Have small leak inside and affraid can damage the engine. Loosing power, can go more that 7,000 rpm, boost aprox. 13. Same can be repair or must replace for new IC (aprox. $1,500 ). Tnks

  5. #5
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    remove i/c fill with gas shake it all about and repeat until it is clean, wash and dry it out, refit and good to go

  6. #6
    Moderator #985 lasportsmn's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Pierre Part, Louisiana
    Posts
    4,780
    +1
    358
    Also make sure all your hose clamps are tight. The slightest leak will loose boost.

  7. #7
    Spooling's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    West Coast of Florida
    Posts
    1,283
    +1
    177
    Quote Originally Posted by Gian View Post
    I've been looking around for any procedures
    -------------
    This thread here should get you going:

    http://www.greenhulk.net/forums/show...=1#post2048232

    It was started by one of our Aussie Mates - like most valuable threads here on the Kawasaki 4-Stroke Forum.

    Good Day Mate !!!!

  8. #8
    Vman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    NJ
    Posts
    4,363
    +1
    339
    Quote Originally Posted by Spooling View Post
    -------------
    This thread here should get you going:

    http://www.greenhulk.net/forums/show...=1#post2048232

    It was started by one of our Aussie Mates - like most valuable threads here on the Kawasaki 4-Stroke Forum.

    Good Day Mate !!!!
    Hey Ed; You're a cool guy and I like you and all... but why don't you stop kissing so much aussie ass??!!

  9. #9
    jimmy71's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    672
    +1
    115
    Quote Originally Posted by Vman View Post
    Hey Ed; You're a cool guy and I like you and all... but why don't you stop kissing so much aussie ass??!!
    Ahhh pay no attention to him Ed, he's just jealous.

  10. #10
    Self Confessed Day Dreamer toomanytoys's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,932
    +1
    151
    Yeah Ed, don't worry about him. Deep down he wants to be Aussie too, he just doesn't want to admit it.

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. speed problem on my 300x
    By Gian in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2013, 03:31 PM
  2. Trim problem on my XP 800.Please help before i smash it
    By TMPLUMBER59 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-16-2009, 10:44 AM
  3. Ha Ha Ha! Another Problem On My 01 Gp1200r!!
    By YOUNGGUNZ403 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 23
    Last Post: 06-26-2008, 03:16 PM
  4. Carb Problems On My Xl 1300
    By Gj#6 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2007, 10:33 PM
  5. Mysterious problem on my RXP
    By Jeff C in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2005, 10:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •