Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297

    injector not working

    my ski
    rxt 2007
    in november i remove my engine to clean and paint it and change some gasket

    i put the engine back and plug every thing and i install a riva fuel regulator and new bosh injector.

    the engine is turning but the injector are not spitting

    sorry for my english im a french guy

    please help me


  2. #2
    shrabber's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    5,305
    +1
    376
    All injectors are one? Check all your connections and grounds. Also make sure your ecu harness is secure and tight

  3. #3
    boost junkie skidoochris's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Davison, Mi
    Posts
    4,494
    +1
    476
    injectors usually don't just quit working

  4. #4

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297
    I reinstall the old riva injector and nothing no spitting

    Check all the ground on the front of. The engine and its all okay

  5. #5
    shrabber's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    5,305
    +1
    376
    Check fuses connections ecu

  6. #6

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297


    i dont find any connector to plug on the connector number 8

  7. #7
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,693
    +1
    40
    Quote Originally Posted by philon18 View Post


    i dont find any connector to plug on the connector number 8
    Its a connector coming from the main harness.Check if it went under the intake manifold!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMAG0484.jpg 
Views:	100 
Size:	74.0 KB 
ID:	297306  

  8. #8

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297
    Quote Originally Posted by mitsakosgt View Post
    Its a connector coming from the main harness.Check if it went under the intake manifold!

    thanks and its now plug

    but my ski still refuse to start

    need help

  9. #9

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297
    my injector are not working

    every thing is plug

  10. #10

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    canada
    Posts
    297
    i have a brand innovate air fuel and boost guage and the are on the same wire for the ignition

    when i start the ski my air fuel write the code error 8

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. uel injector connector is not working
    By FZS-RIDER in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2012, 07:03 AM
  2. VTS Not Working
    By Tas_RXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-29-2006, 05:49 PM
  3. speedo not working
    By jetskibill9999 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 10-09-2005, 06:41 AM
  4. okay, not work safe. Grossest picture I've ever seen...
    By theantiRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-19-2005, 09:31 PM
  5. Speedometer Not Working
    By jack in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2005, 08:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •