Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29

    `05 RXP no start

    Ski sat up for 2 years. Installed new battery and cranks fine but will not fire. I do have varnished fuel but I should still get it to pop off. With noid light on spark plug connector, lose impulse after about 3 secs of crank. Is that normal or am I not getting oil pressure? Fuel impulses are fine as well.


  2. #2
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    Also, after sitting up 2 years with no juice does the ECU need to be reset by chance? All I still have is the maintenance flash like before. And what button and sequence is it to retrive codes. I`m changing oil now incase a bypass in filter is clogged. Thanks

  3. #3
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,628
    +1
    808
    Quote Originally Posted by HOSS View Post
    Also, after sitting up 2 years with no juice does the ECU need to be reset by chance? All I still have is the maintenance flash like before. And what button and sequence is it to retrive codes. I`m changing oil now incase a bypass in filter is clogged. Thanks
    Hit the set button 5 times to retrieve codes.



    Make sure there's no butter beans stuck in your oil filter.

  4. #4
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    pm sent brah.

  5. #5
    ADAMBOMB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sunrise,Florida
    Posts
    4,723
    +1
    196
    Quote Originally Posted by HOSS View Post
    Also, after sitting up 2 years with no juice does the ECU need to be reset by chance? All I still have is the maintenance flash like before. And what button and sequence is it to retrive codes. I`m changing oil now incase a bypass in filter is clogged. Thanks
    Make sure the throttle body is closed all the way

  6. #6
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    Good thing is all my chit says is end. But it wont start

  7. #7
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    Try holding it wot and crank for 10 seconds then try to fire... Try new plugs..

  8. #8
    ADAMBOMB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sunrise,Florida
    Posts
    4,723
    +1
    196
    Quote Originally Posted by HOSS View Post
    Good thing is all my chit says is end. But it wont start
    Hoss go to your life webcam! I want to see if you really look like your avatar LOL

  9. #9
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    Quote Originally Posted by ADAMBOMB View Post
    Hoss go to your life webcam! I want to see if you really look like your avatar LOL
    Dude, I dont even know if that cam works. My web guy is slower than my ski right now.

  10. #10
    HOSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    4,759
    +1
    29
    Dude, I think I have a pice of rtv somewhere like oil sensor, found some in the filter. Time too open a can.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 rxp no take off speed
    By RXP2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 02-01-2010, 04:26 AM
  2. 05 RXP Wont Start
    By RXP2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2010, 06:14 PM
  3. 2005 Rxp No start?
    By RXP2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 01-04-2010, 12:19 AM
  4. Storage Removal Question For 05 RXP (dry start)
    By SpeedshifterZ06 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-11-2009, 05:50 AM
  5. 05 RXP having starting issues
    By sfackett0 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 07-13-2008, 10:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •