Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Please post Innovate wide band 02 pictures

    can some one please post a clear picture or pictures of the connector on the innovate wide band 02 front and back so that it can help me convert my aem to innovate connector, need to confirm all cables are correct.


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Innovate.
    A1. Sensor Interface Connector (Standard DIN-5 female)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	LC-1_Manual.jpg 
Views:	66 
Size:	16.1 KB 
ID:	299696  
    Last edited by beerdart; 04-28-2013 at 08:48 AM.

  3. #3
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407





  4. #4
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,378
    +1
    981
    Just the connectors' physical shape is different......all the wires are the same colors and in the same location.

  5. #5
    just what i thought thank you, i will confirm what i have wired.

  6. #6
    Bob 1tommygunner1927's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    6,378
    +1
    981
    What are you trying to do?

  7. #7
    Quote Originally Posted by 1tommygunner1927 View Post
    What are you trying to do?
    i have a v-tech logger and i already had a aem wide band with gauge but the logger comes with a vw connector same as innovate uses so i was told to get a new sensor with a new plug and i refused to because my sensor is good minus diff connector after looking and searching i was told i wired it wrong or my sensor was no good because the logger would only record 21 across the board but i was able to see the data life on my phone and noticed 13ish at idle and it changed wile i gave it idle so i am certain the o2 was good despite the log. after much searching v-tech found a bug in the system that prevented me from seeing the correct data. glad it was sorted out since it is still in beta mode this is what beta is all about testing and fixing bugs to prevent others from running in to things like this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Everyone Please post one Speed Trick
    By 2fast4u in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 283
    Last Post: 04-23-2017, 10:04 PM
  2. SOLD Boost Gauge & Innovate Wide Band...
    By RIVERA RACING in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 06-23-2016, 04:53 PM
  3. FS Innovate Wide Band 02 and Boost Gauge
    By RXPRacer513 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2009, 04:17 PM
  4. X-Box 360 Gamertags: Please Post Them!
    By HallPass in forum Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 04:31 PM
  5. Boost readings, please post yours
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 34
    Last Post: 01-18-2006, 07:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •