Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    slt 750 electrical issue

    I have a 95 Slt750. I bought it not running, I just replaced the stator due to the wiring harness being fried. Well now it runs perfect but the mfd doesnt work ( took it out and tested it doesnt seem to work) and im getting a significant draw on the battery. If you touch the positive lead of the battery to the positive post it arcs pretty good. I unhooked the RED/PURPLE wire on the cuircut board in the electrical box and now it doesnt arc anymore. What is the purpose of that wire and why would it be drawing power not running. I also dont have the mfd in the ski right now so i know thats not drawing any power


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,596
    +1
    1,276
    Red/Purple is the main power feed to the electrical system, right from the circuit breaker (Reset button).

    Disconnect the LR module Yellow and Red/Purple wires, and reconnect the main Red/Purple wire.

    If the LR module has failed and is drawing constant power, this test should reveal the cause.

  3. #3
    I unhooked the yellow wire from the circuit board (coming from the stator) and reattached the red/purple wire to the breaker and the board. It's no longer arcing and drawing power. Where do i go now?

  4. #4
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,596
    +1
    1,276
    Quote Originally Posted by Gunmetal04 View Post
    I unhooked the yellow wire from the circuit board (coming from the stator) and reattached the red/purple wire to the breaker and the board. It's no longer arcing and drawing power. Where do i go now?
    Sounds like the LR voltage regulator module has failed. New or good used replacement required.

  5. #5
    BlueFishCrisis's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Medina, Ohio, United States
    Posts
    4,988
    +1
    140
    I have good used LR modules available. PM me with the model you need and I'll see if I can accommodate.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slt 750 electrical issue
    By xplayer2885 in forum Polaris Projects
    Replies: 12
    Last Post: 01-31-2014, 05:24 PM
  2. Hi Folks, Need s a little help on Polaris slt 750 electrical issue
    By Mattwnh in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2013, 08:20 PM
  3. 94 SLT 750 Electrical
    By jeffe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2011, 07:39 PM
  4. 94 slt 750 runnins issues
    By cleanblackslc in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2011, 03:00 PM
  5. 1995 SLT 750 Electrical Issue
    By scsuha in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-12-2009, 09:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •