Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Strange beep..!

  1. #1
    Sigmarxt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Greece
    Posts
    396
    +1
    43

    Strange beep..!

    Ok guys that's strange..I was cruising all day and I decided to make a few WOT runs. I made about 7 WOT runs about 10 sec each. At 3 of them when I was letting off the throttle there was an instant beep. No codes. Ski runs great and was running fine all day long... Any clues?


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Slight overheat on the exhaust.

  3. #3
    Sigmarxt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Greece
    Posts
    396
    +1
    43
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Slight overheat on the exhaust.
    Should I check on something? This was the first run after winter and the only thing changed was going to 42'' and adding a catch can. The tank was 3/4 full (fuel stabilizer also) and i filled it up with fresh fuel before riding. Thanks for the reply
    Nick

  4. #4
    RipNSki's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    SE MN on the Mississippi River
    Posts
    734
    +1
    5
    What do you mean by 42" ???? 42 lb. injectors?

    Ripper

  5. #5
    Boost-A-Holic's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dallas, Texas, United States
    Posts
    1,173
    +1
    94
    i had that same thing happen from hitting chop at high speeds or jumping my boat. It was just my key wiggling a bit on the post causing it to make that double deep you hear from when you plug in the key and its ready to start. It might not be the reason for you but i figured id throw it out there.

  6. #6
    Sigmarxt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Greece
    Posts
    396
    +1
    43
    Quote Originally Posted by RipNSki View Post
    What do you mean by 42" ???? 42 lb. injectors?

    Ripper
    Yes, injectors ..sorry for that

  7. #7
    Sigmarxt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Greece
    Posts
    396
    +1
    43
    Quote Originally Posted by Boost-A-Holic View Post
    i had that same thing happen from hitting chop at high speeds or jumping my boat. It was just my key wiggling a bit on the post causing it to make that double deep you hear from when you plug in the key and its ready to start. It might not be the reason for you but i figured id throw it out there.
    thanks for the post..mine did a single beep when letting off throttle after WOT runs for 10-15 seconds

  8. #8
    Boost-A-Holic's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dallas, Texas, United States
    Posts
    1,173
    +1
    94
    Quote Originally Posted by Sigmarxt View Post
    Quote Originally Posted by Boost-A-Holic View Post
    i had that same thing happen from hitting chop at high speeds or jumping my boat. It was just my key wiggling a bit on the post causing it to make that double deep you hear from when you plug in the key and its ready to start. It might not be the reason for you but i figured id throw it out there.
    thanks for the post..mine did a single beep when letting off throttle after WOT runs for 10-15 seconds
    i just looked back at a video i have that actually has that problem in it. It appears it was just one beep as well lol.

    you can hear the beap around 2:20.....is that the same one your talkin about?? If it is i wouldn't worry about it that happened to me a year ago and everything is still good.


  9. #9
    Sigmarxt's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Greece
    Posts
    396
    +1
    43
    Quote Originally Posted by Boost-A-Holic View Post
    Quote Originally Posted by Sigmarxt View Post
    Quote Originally Posted by Boost-A-Holic View Post
    i had that same thing happen from hitting chop at high speeds or jumping my boat. It was just my key wiggling a bit on the post causing it to make that double deep you hear from when you plug in the key and its ready to start. It might not be the reason for you but i figured id throw it out there.
    thanks for the post..mine did a single beep when letting off throttle after WOT runs for 10-15 seconds
    i just looked back at a video i have that actually has that problem in it. It appears it was just one beep as well lol.

    you can hear the beap around 2:20.....is that the same one your talkin about?? If it is i wouldn't worry about it that happened to me a year ago and everything is still good.

    That's the sound I had

  10. #10
    Boost-A-Holic's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dallas, Texas, United States
    Posts
    1,173
    +1
    94
    yeah man it happened a few times that day i was riding i dont know why but i do know that i was beating the hell out of my ski and whenever i would land real hard or come accross some heavy chop it would beep at me. I didnt see any codes or warnings pop up so i just marked it off as my Jetski "checkin" me for bashin her too hard lol.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Single Beep versus Double Beep
    By RebelYelle in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2006, 02:43 PM
  2. WTF chk engine beep
    By Carlos Miami RXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-22-2006, 08:26 PM
  3. Strange Results
    By Franko in forum 4-Tec Performance
    Replies: 23
    Last Post: 09-21-2005, 10:37 AM
  4. this is really strange....
    By mxl16 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2005, 12:45 PM
  5. Noticed something strange on the wifes RXT...
    By SKR8PN in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2005, 11:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •