Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990

    No voltage on CAPS pin 3 or TOPS (MPEM not supplying power)

    Throwing a P0344 after rebuilding engine. Motor runs good and all seems to be fine except a P0344 code when running. Upon diagnosing, I am getting 0 volts on the meter at pin 3 of the CAPS whereas I understand I should be getting 12v. Also, testing for voltage (12v) coming from pin 2-19 on MPEM is showing no voltage as well. I notice the TOPS and the CAPS get power from the same wire (PU/GY)

    Bad MPEM?
    Last edited by Ski Hacks MG; 05-10-2013 at 06:41 AM.


  2. #2
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    Edit info.

  3. #3
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Check your 5a fuse #8, Also you said your Tops valve is also not clicking.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	tops.jpg 
Views:	50 
Size:	44.9 KB 
ID:	300700  

  4. #4
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    Problem solved. The #1 (10a) fuse was blown in an unidentifiable area. Replaced it and now the code is gone.

    Beertdart is a lifesaver. Thanks for the tech help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 up on a 2013 RXPX or no?
    By Chris0060 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 06-24-2015, 01:31 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-16-2012, 08:15 PM
  3. is the silver top deck on a MSX gelcoat or polymer painted?
    By spannerspencer in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-16-2012, 07:40 AM
  4. Yamaha GP1200R no spark with water temp diplay on the gauge? Gauge or sensor?
    By Quottro in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2011, 07:24 PM
  5. Logo or no Logo on Hydroturf gp1200 Mats?
    By Water4fire in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 09-02-2009, 07:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •