Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474

    Has any one had a Maptuner lockup or fail coms ?

    Mate of mine try to reflash his RXTX 260 , the ski had a heap of faults caused by a faulty throttle body ..

    Requested a tune and Maptuner would not ... Connected to lap top and " check connection or coms failed "

    It's being sorted by V tech but has any one had anything similar ?

    All the obvious has been checked , cables, update etc ...


  2. #2
    GasResearch-VT.SE's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,172
    +1
    207
    Quote Originally Posted by SLASHER View Post
    Mate of mine try to reflash his RXTX 260 , the ski had a heap of faults caused by a faulty throttle body ..

    Requested a tune and Maptuner would not ... Connected to lap top and " check connection or coms failed "

    It's being sorted by V tech but has any one had anything similar ?

    All the obvious has been checked , cables, update etc ...

    Yes, with a cluster that had cable damage.

  3. #3
    SLASHER's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia, Perth WA
    Posts
    3,263
    +1
    474
    None of the skis had been sunk or any cluster cable damage ...

    V tech Said they I'll send a new Maptuner but didn't say what the problem is ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 08-14-2013, 08:47 AM
  2. Has any one had any problems with the RXT IS
    By jumbojet in forum 4-Tec Performance
    Replies: 18
    Last Post: 05-01-2010, 08:12 AM
  3. Has any one used a Skat 17/28?
    By cigarlust in forum Honda Performance
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2008, 05:56 PM
  4. Has any one tried this?
    By miamirider in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-2007, 01:08 AM
  5. Has any one ever used a tming advance for a kawi 750??
    By wolfman05 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •