Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    GTI 130hp 2010 starting problems

    Hi,
    the ski run like normal but at times when u kill the engine then start it back up it just cranks but wont start.. Somethimes its just starts like for a second and dies back again.. keep doing so until you leave it for like 5 minutes,then it will start back again and run like normal.. whats causing this to happen?


  2. #2
    Tiny's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    The Atl
    Posts
    3,492
    +1
    550
    Sounds like a fuel issue..

  3. #3
    if i would to use a bigger amp batt its okay.. Until the batt goes abit low then it happens again.. Could it be the fuel pump?

    Quote Originally Posted by Tiny View Post
    Sounds like a fuel issue..

  4. #4
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pennsville, NJ
    Posts
    1,475
    +1
    58
    Quote Originally Posted by Black_982008 View Post
    Could it be the fuel pump?
    Yes, or just a dirty strainer.

  5. #5
    wotxxxsd's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Orlando
    Posts
    3,923
    +1
    471
    Run a double dose of Injector cleaner thru it.
    Also change your spark plugs.
    2 easy things to start with.

  6. #6
    Would i have to change the whole fuel pump assembly or can i change the fuel pump only?
    where's the strainer located? is it the fuel pump filter you are refering to?

    Quote Originally Posted by stuckmoto View Post
    Quote Originally Posted by Black_982008 View Post
    Could it be the fuel pump?
    Yes, or just a dirty strainer.

  7. #7
    already did the spark plugs.. still the same issue..

    Quote Originally Posted by wotxxxsd View Post
    Run a double dose of Injector cleaner thru it.
    Also change your spark plugs.
    2 easy things to start with.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2010 stx15f hot start problems
    By bandm hx in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 73
    Last Post: 08-17-2015, 07:09 PM
  2. Hot start problem with 2010 Ultra LX
    By Tony R in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 25
    Last Post: 09-07-2014, 05:37 PM
  3. 99 sea doo starting problems
    By tom in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2006, 09:30 PM
  4. 05 RXP Starting problems
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2006, 05:51 PM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •