Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    sxr 800 not running right please help someone reply with some info

    im new to this forum stuff but someone anyone please help im on my last straw w this ski real quick my sxr ran perfectly but i noticed some sand in the tank i removed the tank and while i did that i cleaned the carbs and put it back together it starts up fine idles but breaks up kinda like it on the limiter or just missing on top from the bottom its fine but once wide open it missess i even went and rebuilt the carbs thinking it was a diaphram or sumthn put it back and the same thing idk what it could be i stumped plese help call me if ud like 561 339 seven five one nine thanks justin


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Did you do anything with the fuel filters? How did you clean the carbs?

  3. #3
    thanks for the help yea all new filters and carb kits u can eat out of these things i think i narrowed it down i put a spark tester on the plugs the back ones fine but the front will spark then not spark then spark and so on on and off what could this be my buddy said coil pack or the trigger the thing that tells it when to spark please let me know what u think im going online now to look at the microfice and do some research but i stopped here first thanks call me if u want 561 three three 9 7519 thanks justin

  4. #4
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    You may have a bad spark plug wire. Unscrew the rubber boot from the wire, then try pulling some of the wire strands out with some needle nose pliers. If some come out, cut about 1/2 an inch off the wire and re-install the boot. Vibration kills these wires and makes them erratic.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 polaris virage 701 not running right NEED HELP!!!PLEASE
    By robbiewolfe in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 04-17-2016, 08:50 PM
  2. 2000 polaris virage 701 not running right NEED HELP!!!PLEASE
    By robbiewolfe in forum Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2016, 02:30 PM
  3. 2012 RXTX not running right please help
    By Sharkdiver1125 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-22-2015, 11:07 AM
  4. sxr 800 running like crap please help someone reply thanks
    By skidaddy o in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-28-2013, 02:38 AM
  5. 250x still not running right, plse help
    By born riding in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-08-2007, 11:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •