Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    JetKiller99's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Daytona Beach

    Candoo Home reset TPS values?

    I was looking at the candoo home version and was wondering if it is able to reset TPS and idle bypass valves. Because if it can ill probably pick one up this week.

    Thanks guys

  2. #2

    Join Date
    Dec 2012
    Yes it can, I had to reset mine...05 RXT

  3. #3
    Boost-A-Holic's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Dallas, Texas, United States
    Heck yeah we just reset my TPS the other day

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Reset the TPS
    By o uncola o in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 08-30-2011, 09:11 AM
  2. RXP-X - TPS Reset?
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 09-18-2009, 11:03 AM
  3. TPS reset with Riva ECU?
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2009, 02:33 PM
  4. TPS reset after disconnecting battery?
    By camar0 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 01-08-2009, 04:39 PM
  5. lean condition may need to reset the TPS SENSOR
    By daverxp4 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-03-2006, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts