Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990

    XLT 1200: Pissers not pissing at idle/start up...

    Are the starboard and port pissers supposed to be flowing out of both sides at idle? Neither of my 2002 XLT1200's piss at idle, in the lake.


  2. #2

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NC
    Posts
    783
    +1
    29
    Do they flow under throttle?
    If not may be plugged, especially if you store outside.
    Fish wire up in a bit to see if insect clogged up, it happens.

  3. #3
    Ski Hacks MG's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Georgia
    Posts
    5,253
    +1
    990
    Ok, just checked them on the hose and they flow great so all is well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2004 Yamaha XLT 1200 - Pisser Question - How Many
    By timscherer in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2013, 10:59 AM
  2. XLT 1200 only topping out at 40mph??
    By KIAmastertech in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2013, 09:26 PM
  3. 2001 XLT 1200 speedometer not working
    By cedgmon in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2012, 06:44 AM
  4. Pisser not pissing
    By birdgod in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 04-20-2012, 12:27 PM
  5. VX Deluxe pisser not pissing
    By HAZE in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 11-21-2009, 08:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •