Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    May 2012
    Location
    ofallon mo
    Posts
    14

    well i sent my engine to pwcengine.com

    so i looked online for a good review about them didn't find much. so ill do one ill keep u updated on how it goes post pics and so on.my ski is a 1996 zxi 1100 doing a full rebuild.i sent my engine on 5/21/13.i will let u know when i get my engine back.


  2. #2
    I had a good experience with them rebuilding my crank. Used all wsm parts and had it back to me in no more then a week.

  3. #3

    Join Date
    May 2012
    Location
    ofallon mo
    Posts
    14
    i talked to mike at pwc he said my engine is done.will ship back to me on monday.he said he used wsm pistons oem rings and crank seals.

  4. #4

    Join Date
    May 2012
    Location
    ofallon mo
    Posts
    14
    ok i got the engine back on 6/6/13.i finally got it back in took it out yesterday.starts right up idles fine but from idle to 1/4 throttle i got to pump the gas to get it going or it falls on its face i need to play with the carbs.so from 3000 to 7000 rips pretty good.so ill play with it and let u know.i have 1.3 hours on it now.

  5. #5
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    284
    Don't let it run lean!!! You are running extra oil for break-in, right?

  6. #6
    This is how I run a jetski shop in the desert nmpeter's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Elephant Butte New Mexico
    Posts
    6,529
    +1
    1,279
    Bazinga
    To the tune of warm kitty (big bang tv show)


    poor little rebuilt engine
    revving all too high
    piston rings are overheating
    maybe say goodbye

    poor little rebuilt engine
    crankshaft fly apart
    running it hard when so new
    is never really smart

    poor little rebuilt engine
    needs oil in the gas
    it needs extra lubrication
    to make sure it lasts

  7. #7

    Join Date
    May 2012
    Location
    ofallon mo
    Posts
    14
    sorry been super busy with work and playing on saturdays.i have 25 hrs on it runs great.problem i had before was wrong popoff springs easy fix.i started premix at 30.1 now 44.1.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sent my engine to pwcengine.com
    By joethetaper in forum Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2013, 04:42 PM
  2. Macsboost MODULE sent my f12x to Hell!?!?!?
    By dat_sin in forum Honda Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-06-2010, 10:39 AM
  3. How Hard Is It To Rebiuld My Engine?
    By jsc7002 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-15-2007, 01:37 PM
  4. Well on my way to the lake....
    By Lvnspeed in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-21-2006, 01:22 PM
  5. Sent my S/C to Les Today
    By Red Devil in forum 4-Tec Performance
    Replies: 34
    Last Post: 02-15-2006, 09:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •