Results 1 to 6 of 6

Thread: Anyone?

  1. #1

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Little Cypress Texas
    Posts
    34

    Anyone?

    OK, so I am a real rookie with these machines. I was told to pull hose going to throttle body and look for water in my intercooler . I own a 12 PX and something happened and I cannot get over about 6640 rpms. The boost gauge will only go to about 50% as well. My girlfriend took off quickly in about 4 or 5 foot of water this past weekend just before the check engine light and beep starting happening. Anyone have a beginners cheat sheet or pictures showing what I need to do and or check. The nearest dealer to me is hours away therefore I'm trying to figure this out myself. Thanks


  2. #2

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Westchester,NY
    Posts
    172
    +1
    6
    First thing I would check is the intake grate under the ski. Maybe you sucked something up that is cloging the pump.

  3. #3

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Little Cypress Texas
    Posts
    34
    Have done that...That's about as far as my knowledge goes...LoL...

  4. #4
    Rt-HemiBoY's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    HiAleAH-MiAMi--FL
    Posts
    1,315
    +1
    24
    Put the ski in the hose runn it without the intercooler hose connected to the throttle body and give it some revs..check to see if you see any water coming out thru the hose......also

  5. #5
    wkuadam07's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    1,377
    +1
    162
    Pull the pump, it has undoubtedly ingested something. With any luck you can clear it out and it hasn't damaged the impeller or wear ring...
    How to's on removing the pump can be found using the search feature. If you have access to an inspection camera you can stick that up the intake grate or up the nozzle in the back to view the blockage, but 9 times out of 10 i end up removing the pump to safely clear the blockage anyway.

  6. #6
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Quote Originally Posted by wkuadam07 View Post
    Pull the pump, it has undoubtedly ingested something. With any luck you can clear it out and it hasn't damaged the impeller or wear ring...
    How to's on removing the pump can be found using the search feature. If you have access to an inspection camera you can stick that up the intake grate or up the nozzle in the back to view the blockage, but 9 times out of 10 i end up removing the pump to safely clear the blockage anyway.
    It was not the pump, or anything in it. IC was leaking.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Has anyone been able to find..............
    By SKR8PN in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 11-14-2005, 06:53 PM
  2. Anyone in North Carolina?
    By dgmoore in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-22-2005, 09:11 AM
  3. Anyone pulled RXP Driveshaft out?
    By RXPDAVID in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-2005, 05:27 AM
  4. Anyone up to give me some insight?
    By rx4pain in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-07-2005, 10:23 AM
  5. Is anyone going to try the new ECU??? I may, My options
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-05-2005, 09:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •