Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198

    05 rxt just died on the water and now no beep, no nothing

    But a lit up display "Seadoo", gauges move but no beeps or fuel pump action. There's just a click at the mpem is all. I swapped battery's checked all connections, hooked up candoo & got a "No ECU Found"... Is this No Bueno?


  2. #2
    curious so......

    bump

  3. #3
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    I'm going to try the Post 1st then swap ecu

  4. #4
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    new post did not fix it....
    The fuel pump pulses but does not pressurize, mpem clicks once when the lanyard is on. Jumping the relay cranks the motor strong... No beeps but when I unplug the fuel pump it beeps once... Mode function works fine...

    He said he was WOT and it just cut off, pulled the key and put it back on and got 1 long beep, pulled it again and NUTHIN'...

    ECU is next, tomorrow...

  5. #5
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    'Twas the MPEM..

  6. #6
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    All good now???

  7. #7
    ou812's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Riverside,ca
    Posts
    6,210
    +1
    198
    It will when the part gets here.. I took the ecu & mpem to a buddy's place that has an 04 rxp & tried the ECU... His ski fired right up, Tried the mpem and the same symptoms, click, fuel pump flutter, no start or beep..

    Thanks

  8. #8
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    excellent, good to hear..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2010 FX Cruiser SHO just died on the water
    By passement in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 10-01-2014, 01:22 PM
  2. GPR bogged and just quit on the water
    By oldschool1921 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-16-2009, 05:48 AM
  3. GPR back on the water and quick ?'s
    By PuprleNuprleGPR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 08-30-2007, 01:23 PM
  4. 2001 XLT 1200 just dies in the water
    By Gsmith358 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2007, 11:19 PM
  5. Back on the water and..........
    By Region8Ultra250X in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2007, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •