Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    actis's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    maryland and florida
    Posts
    142
    +1
    5

    am i missing something or is he?

    i was trolling on ebay and this guy is selling a 185hp supercharger that he claims has been rebuilt and even has the slip movement measurements. but when you look at the picture of the clutch assembly, it appears there's NO washers! how can you get a slip measurement in the 60's with no washers?! anyone? heres the ad:

    http://www.ebay.com/itm/Seadoo-SUPER...8af697&vxp=mtr


  2. #2
    actis's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    maryland and florida
    Posts
    142
    +1
    5
    if you put your cursor on the pic of the clutch assembly you can zoom in. it looks to me like the lock collar is right up against the drive gear. there's no friction washer on either side of the drive gear.

  3. #3

  4. #4
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    You are right it does not look like there are any clutch washers in there.

  5. #5
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Its an 03 clutch assembly. They don't have clutch washers. Junk!

  6. #6
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Quote Originally Posted by speedskixp View Post
    Its an 03 clutch assembly. They don't have clutch washers. Junk!
    No way. I guess thats why I did not see any.
    Learn something new every day here.

  7. #7
    actis's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    maryland and florida
    Posts
    142
    +1
    5
    Good to know! Thanks speedskixp

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Am I missing something here? Low
    By SkiBoy720 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 25
    Last Post: 05-08-2012, 12:20 PM
  2. am i missing something
    By weezzell5400 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-18-2011, 12:20 PM
  3. Am I missing something?
    By flkeyzgp1300r in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 08-03-2010, 10:22 AM
  4. Has Kale ran 75 yet? Or is he paddling?
    By Chrisrokc in forum Mudbug Nationals PWC.Life Rally
    Replies: 53
    Last Post: 06-18-2008, 12:57 AM
  5. Am I missing something here?
    By Tony in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 07-19-2007, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •