Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    polarisjunky's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kalamazoo,mi
    Posts
    149

    98 sltx stator test results..?

    just tested a stator on a 98 sltx 1050.. they all checked out fine but the yellow to red/purple should of been .75 ohms and my reading was 0..i had my ohm setting on 20 so it should of definetly moved it from defualt setting of 1 to around .75..it was saying that there wasnt a connection at all.. so my question is; this means that the stator is bad?i think it does but just want to double check..thanx for the help!!


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,596
    +1
    1,276
    Zero does not mean no connection, it means zero resistance, and dead short.

    What does your meter read when you firmly press the two meter probes together using the 20 ohms range?

    Then re-measure the stator Yellow to Red/Purple ohms.

    Post those two numbers.

  3. #3
    polarisjunky's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kalamazoo,mi
    Posts
    149
    yeah.. nothing..it doesnt even move at all.. what should the rersistance be?

  4. #4
    polarisjunky's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kalamazoo,mi
    Posts
    149
    one more thing since i got u here... i bought a 96 slt 700 with updated kit.. its got no spark. black to purple=5.7 ohms and yellow to red/purple=.80 ohms..those r o.k. but what else should i test? and i only had 4 volts coming out of cdi brown wire.. i couldnt find anymore specs.. any advise?? thanx for all ur help k447!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 98 gp1200 compression test results. What to do now?
    By farbeondriven in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2016, 11:45 AM
  2. help with test results on updated stator 96 slt
    By polarisjunky in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2013, 11:27 AM
  3. 05 RXP TEST RESULTS
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 05-21-2005, 08:24 PM
  4. Today's test results 5/9/05
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 05-10-2005, 01:32 PM
  5. My Mods and test results
    By CRAZEDRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 05-05-2005, 07:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •