Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    polarisjunky's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    kalamazoo,mi
    Posts
    149

    help!! test results from 97 slt 700??? non updated...

    alright ive been battling this ski for some time...finally got some patience to try to fix it again...
    its a 97 700 slt with non updated cdi stator
    heres my test results..
    black-e.ground=.3
    black-purple=1320
    black-gray=142
    yellow-red/purple=.80
    yellow-e.ground=infinate
    red/purple-e.ground=infinate..
    i also tested the cdi brown wire and had 8.7 volts coming out..does that mean the hall effect sensor are bad?
    thanx for your time


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,591
    +1
    1,275
    Did you test the Hall Effect sensors?

    Test method is listed in the Tech section

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do I remove the fuel tank from a 97 SLT 700?
    By Noobster in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-16-2013, 09:47 AM
  2. '97 SLT 700 need some info.
    By RedlineR6 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 09-27-2010, 09:09 PM
  3. some test results from the FZ series from boattest.com
    By izz0 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2008, 08:12 PM
  4. 97 SLT 700 one cylinder no spark
    By dirt dummy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-26-2008, 07:43 PM
  5. test results from latest mods
    By Bamafanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2006, 09:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •