Results 1 to 5 of 5

Thread: Please help !!

  1. #1
    mattydipps's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Babylon, Long Island
    Posts
    652
    +1
    51

    Please help !!

    okay so heres the story... i was just out riding and was on my way to meet up with a couple guys for a ride.. water was mint i was at full RPMs for the first time i can say i was at 8000 for about a good 30 seconds before i let off of it.. a few minutes later i was cruising around 6800 when all of a sudden.. the ski slows down a little bit it sounded like it was going to stall but never did and i really can hear the supercharger quite loud from the front of the ski where the kanaflex is... it was whining almost as if i had like an et wheel in the ski (i would guess thats the best i can describe it).. and the rpms wont get over 6300 ish...

    first i thought the worst.. i ran back to the dock with this thing around 3000rpms.. pulled the intake off the supercharger and it WONT spin.. counter clock wise its really tight.. clockwise its a tiny bit looser, yet still tight... the wheel its self seams a little bit loose (up and down movement)

    the supercharger was rebuilt TEN hours ago by jerry.

    id assume if the supercharger is fine then it would have to be maybe a boost leak??

    can anyone please point me in some sort of direction?? thank you !


  2. #2
    Boost-A-Holic's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Dallas, Texas, United States
    Posts
    1,173
    +1
    94
    sounds like the Intake piping popped off somewhere between the charger and the throttle body. always worth the check.

  3. #3
    mattydipps's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Babylon, Long Island
    Posts
    652
    +1
    51
    Quote Originally Posted by Boost-A-Holic View Post
    sounds like the Intake piping popped off somewhere between the charger and the throttle body. always worth the check.
    I just went out and upon inspection my reverse bucket is broken as hell.. It's lop sided and hanging off.. Could that cause a problem like this?

  4. #4
    mattydipps's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Babylon, Long Island
    Posts
    652
    +1
    51
    Ahhhhh I found the problem.. The tube going from the throttle body to the supercharger is half off .. I think it's time for new clamps.. These stainless steel crap I bought are starting to corrode already..

  5. #5
    RXPJAY's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sudbury, Ontario
    Posts
    847
    +1
    93
    Ditch any worm gear clamps. Spend the extra and go with t clamps. U can really get these tight!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '05 Rxp Problem Please Help
    By WannabeGoing80 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2006, 03:02 PM
  2. 4-Seater jetski with Mercury Jet Propulsion... please help
    By Shibby1485 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-19-2005, 02:18 PM
  3. Please Help!!!!!!!!
    By RXP215 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2005, 10:09 AM
  4. CHEWED UP SOME ROPE TODAY PLEASE HELP
    By PAINKILLER in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 07-07-2005, 02:14 PM
  5. PLEASE HELP MUSIC DOWNLOADING
    By CRAZEDRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-05-2005, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •