Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    May 2013
    Charleston, SC

    vibration felt in the throttle trigger???????

    I just put a new intake grate in and went out with it to test it out. It worked amazingly well but an hour later I was head to the ramp and half a mile away I noticed the the more I pulled the throttle trigger the more I could feel this vibration that was not there ever until now. I just got home so I thought I would post to get some help and I will check back as I am breaking her down to look for the problem. I know someone will ask what intake i got...

  2. #2
    mudslanger's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Huntsville Al
    More than likely you need to seal the pump shoe. if you haven't sealed the pump when you installed the grate all the extra water entering the pump shoe blew out the foam seal and now its cavitation.

  3. #3
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Houston, Texas
    sounds like you got something stuck in the impeller... look up in there and see if you picked up some debris

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 09-23-2010, 06:24 AM
  2. How to Remove the Throttle Body
    By johnD in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 04-21-2007, 11:39 AM
  3. boring the throttle body
    By Chezzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-02-2006, 09:10 AM
  4. how do u tightin up the throttle cable
    By PAINKILLER in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2005, 07:57 PM
  5. UMI Throttle Trigger
    By 1FastTrespiper in forum 4-Tec Performance
    Replies: 12
    Last Post: 06-18-2005, 08:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts