Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    devils ride 250's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    lehigh valley pa
    Posts
    775
    +1
    124

    Hesitation on w.o.t run

    Hey guys this is wierd. I'm flying up the bay literally for about 10 minutes wide open and the ski backed down to sub-7000 rpms then bounced back up and did this several times. Was not over heating and had water coming out the cooler line on the right side. I stopped and got on it. It hesitated like fouled plugs then got on it again and it seemed ok. Happened for about 5 minutes. I took it easy back to the dock and seemed ok again. Any ideas? Could it be plugs? I'm gonna run it tomorrow again. Idols smooth.


  2. #2
    Take the time to smile sirbreaksalot's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Brisvegas
    Posts
    4,166
    +1
    602
    plugs are first to change

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    LA/oc
    Posts
    3,911
    +1
    129
    Plugs. Sc belt air horn bad plug wires.

  4. #4
    devils ride 250's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    lehigh valley pa
    Posts
    775
    +1
    124
    Thanks guys. Gonna change plugs weather it runs good or not tomorrow. It's sitting In Water for the weekend so ill pull it on my buddy's dock tomorrow. Ill check the belt as well. Words are original. Prolly try to pick them up too. How often u guys changing them?

  5. #5
    devils ride 250's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    lehigh valley pa
    Posts
    775
    +1
    124
    Changed plugs. Stills hesitation. From the second I started it today to drive to a buddy's dock Won't open up past 3000 rpms or so and 15 mph or so. Supercharger only showed about 2 bars Idols perfect. He will check my tension on belt tomorrow. I don't have my tool with me. I hope he has a set of plug wires as well. The current belt shows no signs of slipping. Seems in good shape. The code SLO came up. I tried using both fast and slo keys just to see. Further note I did use wawa gas. I usually only use Sunoco.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need advice on what prop to run on my rxp-x
    By TDSTYG in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-19-2009, 06:05 PM
  2. SLT 780 hesitates on take off
    By paramuir in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2008, 08:57 AM
  3. Hesitates on takeoff???
    By TEEBEE in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 43
    Last Post: 04-15-2008, 08:02 AM
  4. 14 hours, lost 200 rpms, hesitates on take off and bad vibration
    By Chris288 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 08-13-2007, 04:21 PM
  5. Minor hesitation on holeshot
    By Jetscreamer in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 06-30-2007, 01:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •